Niciunul dintre partide nu a corectat dezeschilibrele din sistemul de pensii, ba chiar toți l-au adâncit. Singurul care a dorit să mai taie din sumele uriașe virate către anumite categorii sociale, a fost Emil Boc. Însă acesta a fost pus la zid și într-un final, lucrurile au rămas la fel.

În acest context sinistru, în care un fost procuror încasează din pensie peste 10.000 de euro, cea mai mare pensie din Europa, deputatul PSD, Eugen Nicolicea vrea pensii speciale și pentru șoferii de la Parlament. Nu este nicio problemă ca un medic să câștige o pensie de 1200 de lei după o viață plină de gărzi, în schimb subalternii politicienilor trebuie să ajungă la un minim de 3.700 lei pentru că sunt discriminați. Practic în România sunt înjosiți toți intelectualii și PSD pare că dorește să încurajeze analfabetismul.

"#wageledgrowth: Un șofer de la Parlamentul României va avea pensie specială de 3700 lei / lună. Un profesor universitar are cam tot atât pensie, dacă nu chiar mai mică (știu de la colegii ieșiti la pensie recent).

Motivația deciziei (Nicolicea): “Șoferii erau dezavantajati in comparatie cu alti functionari publici!” Vai de ei… Ce lacrimi mă podidesc.

Cu cine compară nenea ăsta? Cu profesorii universitari, care oricum nu sunt funcționari publici? De când comparăm șoferii din Parlament cu funcționarul public? Oare femeile de serviciu sau liftierele din Parlament nu sunt și ele speciale? De ce?

Asta se întamplă când tractoriști și șoferi de interlopi ajung să legifereze în țara asta!

Și, desigur, iminenta declasare a țării noastre din perspectiva riscului sistemic, ca urmare a deteriorării echilibrelor macro ca efect al wageldgrowth, se datorează din nou agenturilor străine și ticăloșilor ca noi. În rest, rămâne cum ați stabilit!

Educă-te! Hai la vot!", este și mesajul profesorului universitar Cristian Păun.