Canalul internațional de sport va difuza un semnal  3D live de pe Terenul Central de la Roland Garros, ȋn perioada 27 mai – 10 iunie. Este al treilea an consecutiv ȋn care turneul francez este produs ȋn format 3D şi este disponibil fanilor  pe Eurosport 3D.

 “Pentru al doilea an consecutiv, oferim abonaților noştri şansa de a urmări turneul Roland Garros ȋn format 3D, pe Eurosport 3D. Această competiție este una din cele mai importante pentru sportul alb şi ne bucurăm că o putem oferi clienților noştri ȋn format 3D. Prin intermediul televiziunii 3D, oferim românilor cele mai bune locuri ȋn tribunele de la Paris, pentru ca ei să fie ȋn mijlocul acțiunii si să trăiască experiențe de neuitat”, declară Severina Pascu, CEO UPC România.

UPC România este singurul operator de cablu din România a cărui rețea poate transmite conținut 3D. Lansarea noii tehnologii a avut loc ȋn luna mai 2011, cu ocazia turneului de tenis Roland Garros de la Paris, care a fost transmis de Eurosport şi a fost urmată la scurt timp de introducerea ȋn grilă a singurului canal 3D din România care transmite 24/24, High TV.

Clienții UPC HD şi HD DVR au acces la conținut 3D fără vreun efort sau cost suplimentar, singura condiție fiind aceea să dețină un televizor 3D. UPC România oferă abonaților săi ocazia de a urmări conținut 3D prin intermediul a 3 media box-uri – Pace HD 7111, DVR HD Cisco 8584 şi DVR HD Cisco 8685 – dar şi prin intermediul Digital Cardului.