”Noi suntem Adi și Dragoș, doi prieteni din Târgu Mureș. Ne-am întâlnit  în primăvară lui 2012, că și colegi de muncă la un Broker de acțiuni din România. Am învățat să folosim sisteme automate de tranzacționare și totuși, simțeam că lipsește ceva: informațiile importante din interiorul industriei. Astfel, ne-am decis să ne angajăm la unul dintre cei mai mari brokeri din lume, în Limassol, Cipru.”, au spus aceștia.

Pe lângă cerințele job-ului, aceștia au reușit să folosească anumite informații la care aveau acces pentru a-și crea propriul sistem automat de tranzacționare. Astfel, din 2014 și până în prezent, ei au reușit să creeze sisteme de tranzacționare singure care le-au adus profituri de aproape 1 milion de euro.

Din cauza informațiilor eronate și a proiectelor înselătoare, cei doi s-au hotârât în 2018 să lanseze un proiect, la început pur educative: Comunitatea Inside Traders, dar ulterior și-au dat seama că nu este de ajuns și au decis să ofere și altora posibilitatea de a folosi softurile lor.

„Pe lângă softul (InsideTraderMT4) care face aproape toată muncă, am creat un ghid video de utilizare, în care explicăm doar conceptele pe care un utilizator trebuie să le cunoască că să poată folosi corect acest soft. Pentru cei mai tehnici dintre voi, este practic un soft de arbitraj customizat care ruleza pe platforma de tranzacționare MetaTrader4.”, au mai spus ei.

Rezultatul unui studiu realizat într-un grup restrâns de persoane, au dovedit că durează aproximativ 4 săptămâni până când o persoană înțelege modul de funcționare a sistemului, apoi încă 2-3 săptămâni până începe să folosească softul pe conturi reale. Astfel, o persoană care a investit sume între 200- 5000 de euro în acest sistem, au reușit să facă profituri între 300 și 30.000 de euro în patru luni.

„Acum că știm că softul poate fi folosit ușor și de către persoane care nu au deloc experiență în domeniul tranzacționării online, am lansat un concurs: prin care vom acordă un premiu unei persoane norocoase: un pachet ce constă într-o licență lifetime + cursul video care îți arată cum să folosești softul pas cu pas.”, au încheiat Adi și Dragos.