Pe nume Rumanol, un bărbat român, ajuns în Spania când avea aproape 8 ani a impresionat prin povestea sa de viața. Acesta a povestit cum a suferit mult în copilărie, din cauza sărăciei, ajungând în fața publicului cu o puternică melodie hip-hop.

Show la Românii au talent

”Faptul că ești român este o înjurătură. Rapul a fost pentru mine ca o terapie. Dacă nu aș fi avut RAP-ul, aș fi avut nevoie de terapie”, a explicat Rumanol.

”Când pierzi România, începi s-o iubești cum n-ai iubit-o în viața ta” își începe Rumanol povestea cu care s-a întors să cucerească visul românesc, acela de a câștiga emisiunea Românii au talent. Surprinzător este faptul că a plecat acasă cu patru de Da.

”Nu s-a urcat pe scenă pentru că și-a dorit să aibă succes. El s-a urcat pe scenă pentru ceva îl durea și să spună ce îl doare. Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”, a spus Andi Moisescu., vizibil impresionat de prestația tânărului.

”Destinul m-a scos afară din România, dar nimic n-a scos-o afară din inima mea”, a fost reacția lui Romanol.

Versurile sale i-au emoționat pe jurați la sfârșit fiind aplaudat la scenă deschisă.  Puteți vedea întreaga reprezentație VIDEO aici