Românii au talent! Concurentul care a șocat publicul! Smiley: Bă eşti prost la cap VIDEO

Explozie de forță la Românii au talent! J.D Anderson, un american plin de mușchi, a reușit să impresioneze publicul cu un număr incredibil de forță. Bărbatul și-a făcut apariția cu o carte de telefoane în mână pe care a rupt-o cu dinții. Ulterior, a reușit să îndoaie o tigaie cu mâinile libere. Numărul nu s-a terminat aici și bărbatul a rupt o plăcuță de înmatriculare cu proprii săi dinți.

Explozia de forță a continuat, tânărul american ajungând să rupă cu mâinile goale și cu spatele bâte de baseball, totul pe fundalul unei melodii rock, în aplauzele publicului. Numărul final a fost unul cu adevărat incredibil, spărgând mai multe bucăți de gheață cu capul, demonstrând de unde i se trage numele de The Real Iceman (Adevăratul om de gheață).

„Sunt curios daca vei rupe un avion, o locomotiva. Mi-ar fi plăcut să spargi și gheața și votca! Bravo!”, a spus Florin Călinescu la jurizare.

„Esti extraordinar”, a spus și Andra.

Concurentul a trecut mai departe după ce a primit 4 de DA.

Românii au talent! Concurentul care a șocat publicul! Smiley: Bă eşti prost la cap VIDEO

Vineri, un copil minune de 13 ani îi va impresiona pe jurați. Talentul copiilor va duce din nou talentul la cel mai înalt rang, iar un puști de doar 13 ani va reuși să îi impresioneze pe jurați prin pasiunea și dăruirea lui pentru muzică: ”Eu trăiesc ceea ce cânt”. La finalul unui număr care îi va ridica pe toți în picioare, copilul va face o dezvăluire surprinzătoare:

”Mă pregătesc pentru doctorat, deja. Peste un an pot da doctoratul, la Viena. Voi fi doctor în muzică la doar 14 ani.”

Andi Moisescu va fi impresionat de concurenții care vor prezenta momente speciale care ascund povești impresionante de viață:

”Ți-ai găsit drumul, fără doar și poate” îi va spune unei concurente care va declara că s-a simțit mereu diferită, iar unui tânăr care își dorește să câștige premiul cel mare pentru a mulțumi familiei lui pentru susținere îi va face o declarație emoționantă: ”Excepțional, m-a făcut să simt nevoia să mă ridic în picioare”.