Războiul dintre palate s-ar putea răsfrânge către români. Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a ieșit la rapă după ce Klaus Iohannis i-a avertizat pe cei de la PSD și le-a transmis să pună capăt de urgență crizei politice.

Mai mult, Iohannis a lansat un avertisment dinamită. Odată cu acest blocaj ar putea exista întârzieri la plata pensiilor și salariilor.

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, îi somează pe Iohannis și Dăncilă să găsească o soluție imediată, în caz contrar lucrurile fiind de-a dreptul cumplite. „Acesta este cel mai cumplit lucru! Pentru că foarte mulți sunt cu ochii pe calendar, așteaptă ziua de pensie sau ziua de salariu. Cred că nu se poate nimeni juca cu aceste așteptări ale populației. Până la urmă, trebuie găsită o soluție.

Poate vine premierul în Parlament și se rezolvă problema. Poate președintele înțelege că nu putem să mergem mai departe așa, să ne batem joc de oameni, și semnează niște interimari. Soluția este dialogul. Trebuie găsită o formulă. Nu putem să ne jucăm cu salariile și pensiile oamenilor, în niciun caz!”, a spus Ecaterina Andronescu, anunță Antena 3.