Indolența și cinismul autorităților, denunțate de fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănatate: Este o mare ticăloșie

„Este o frică teribilă a celor care au făcut potlogăriile de la Unifarm și cu aceste vaccinuri luate. Sunt disperați pentru că încet, încet, adevărul iese la iveală și încearcă să inducă ideea în societate dacă te vaccinezi, bine dacă nu, mori.

Moartea unui om provoacă o suferință pe orizontală în familia lui (…) Noi am ajuns într-o stare atât de mizerabilă încât să aplaudăm morții, în sensul că ne bucurăm că nu s-au vaccinat. Asta este o mare ticăloșie.

Cred că cei mai ticăloși oameni care s-au perindat pe acolo, prin Ministerul Sănătății, au fost oamenii ăștia din ultimul an. Au avut o șansă și au avut instrumentele necesare să pregătească acest val 4 dar parcă au așteptat intenționat să se bucure. (…) Uitați-vă cu câtă bucurie aplaudă (n.red. USR-ul) faptul că mor oamenii, chipurile că nu s-au vaccinat.

Uitați-vă cu câtă nonșalanță dă sfaturi Vlad Voiculescu să se dea lockdown (…) Este o crimă. Vii să-mi arunci perdea de fum că nu sunt paturi la ATI (…) Până să ajungi acolo ce ai făcut? Ai stat și l-au așteptat la spital să vină cu salvarea, fiind de vină că nu s-a vaccinat. De acord și cu teza aceasta (…) Trebuiau să se vaccineze. Dacă nu s-au vaccinat, acum ce facem, stăm și numărăm morții și ne bucurăm că mor?

Degeaba dau cu pietre în Arafat. Arafat nu se ocupă decât strict de paturi, salvări. Degeaba încearcă să creeze acest stat tâmpit ținte false. Nu Arafat este de vină că nu s-au cumpărat medicamente. Treaba lui Arafat este să se asigure infrastructura critică. (…) Omul ăsta, cu cât îl înjurăm mai multe, cu atât doarme mai puțin”, a spus Lucian Duţă, în podcast-ul publicat pe YouTube.

Peste noapte, vaccinații devin nevaccinați

„Peste noapte, vaccinații devin nevaccinați, dacă n-au a treia doză. (…) Azi, unii suntem deștepți și unii suntem proști, mâine când e cu a treia doză, toți suntem proști. Înțelegi aberația de comunicare?”, a completat specialistul, înainte de a sublinia faptul că un vaccin trebuie făcut înainte ca o persoană să se îmbolnăvească, ci nu după.

În acest context, chirurgul a declarat că autoritățile ar fi trebuit să testeze orice persoană, înainte ca aceasta să fie vaccinată.