Realizatoarea a avut un schimb de replici cu colegul său, Gabi Bălașu.

”Domnul ministru pare un tip inteligent, dar nu înțeleg de ce recurge la o astfel de atitudine de om mic și modest intelectual… ”, a sous Rifai.

Gabi Bălașu a întrerupt-o: ”Dacă rămânem în acest film, Denise… ne așteptăm să fim trimiși la…”

”Te rog să nu mă întrerupi !  Lasă-mă să-mi termin ideea ! Domnul ministru, pe care îl evaluăm ca un intelectual, a ales să facă acest de om mic, mic, mic. Nu știu de ce e atât de nervos domnul ministru. Ar trebui să-și aducă aminte că e plătit din banii noștri ca să apere statul de drept, nu să pună bocancul pe gâtul Justiției și să-și spele condamnații penal doar pentru că și-or fi propus între ei niște funcții și niște conturi grase, da? Nu de-asta îl plătește statul român, ca să-și bată joc de colegii noștri. Ionela ar trebui să-i lipească pe geam legitimația. Iar Viorica Vasilica vede doar o parte a paharului, nu dorește să ridice pentru Realitatea această sancțiune, doar pentru PRO TV.  Nu avem nevoie de acreditarea domniei sale. România nu are voie nici de Viorica Dăncilă, nici de Tudorel Toader. Ar trebui să se ia de mână și să plece acasă acești doi indivizi plătiți din banii noștri ca să apere România. Au ajuns să facă asta în România anului 2019 !” i-a replicat Denise.

Ionela Arcanu de la Realitatea TV a anunțat pe pagina de Facebook că Ministerul Justiției i-a respins cererea de acreditare.

”Am primit interzis la Ministerul Justitiei anul acesta. Aveti mai jos explicatia lui Tudorel Toader”, a scris Arcanu pe Facebook.

În aceeași situație s-a aflat și Pro TV Ovidiu Oanță. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalist pe contul de său de socializare.

“Ministerul Justitiei refuza nejustificat sa ma mai acrediteze dupa ce in repetate randuri Tudorel Toader mi-a spus ca imi va interzice accesul in minister, revoltat de intrebarile mele deranjante!”, a comentat Ovidiu Oanță pe Facebook.