Demersul extrem de ambițios va beneficia de un tiraj de 10.000 de exemplare în fiecare lună care va fi împărțit între difuzarea cu revista Capital și distribuția directă la adresele celor mai influenți oameni din agricultură. Prin urmare, cititorii Capital au ocazia, în fiecare lună, să primească cele mai noi și relevante informații din agricultură fără nici o cheltuială în plus.

”Este un proiect la care s-a muncit mult pentru și care va poziționa revista Agrointeligența și pe partenerii noștri mai aproape de fermieri. Pentru început, vom avea un tiraj lunar de 10.000 de exemplare, din care o parte vor fi distribuite gratuit, cu întreg tirajul revistei Capital. Alte mii de reviste vor fi trimise prin intermediul Poștei Române și prin intermediul partenerilor către fermierii din baza noastră de date, iar, în premieră, partenerii noștri de publicitate vor putea obține confimarea că revista ajunge în ferme, la profesioniștii implicați în agricultură. Agrointeligența devine, astfel, nu doar un proiect editorial unic – căci ne vom păstra profilul articolelor de calitate, cât și un instrument prin care fermierii vor afla care sunt cele mai bune oferte ale companiilor de agribusiness”, declară Vlad Macovei, director general Agrointeligența și realizator al emisiunii ”Cultivat în România” de pe România TV.

Știri și reportaje exclusive

Ediția de aprilie a revistei Agrointeligența vine cu numeroase știri din agricultură, dar mai ales cu materiale exclusive între care un articol amplu cu recomandările Timac Agro România pentru fertilizarea culturilor, sfaturi pentru cei care vor să înființeze o microfermă de găini ouătoare sau cum se alege folia pentru solarul din grădină. De neratat sunt și povestea unei familii din Timiș care și-a crescut ferma de la 200 de hectare la 10.000 de hectare în ultimii 9 ani, povestea singurului producător de mici atestați ca produs tradițional în România, dar și care este povestea unuia dintre apicultorii ce obțin, an de an, cea mai bună miere.

Liderul presei agricole din România

Lansat la finele anului 2012, platforma Agrointeligența include revista Agrointeligența – cea mai influentă publicație de profil, cel mai citit site de agricultură – www.agrointeligenta.ro și emisiunea Cultivat în România, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 11.10, pe România TVA. ”În acest moment, suntem cea mai relevantă sursă de informații pentru oamenii din agricultura românească. Cea mai influentă revistă de agribusiness, cel mai citit site de agricultură, singura emisiune de profil la televiziunile comerciale, toate aceste mijloace de comunicare sunt puse la dispoziția fermierilor, mari sau mici, din această țară”, a mai precizat Vlad Macovei.