Revenire de senzație! Dan Diaconescu, înapoi pe platourile de filmare

Dan Diaconescu a transmis, în cadrul unui clip postat pe TikTok, că lansează „primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain”, numit DD Home Cinema.

Astfel, renumitul om de televiziune anunță „marea premieră” a unui film, pe care îl vom vedea mai devreme de cât ne așteptăm.

Mesajul lui Dan Diaconescu

„Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.

Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro”, a transmis Dan Diaconescu într-un clip postat pe TikTok.

Ce este, de fapt, tehnologia blockchain?

Un blockchain este o listă de înregistrări sau date, numite blocuri. Acestea sunt în creștere continuă și sunt legate și securizate cu ajutorul criptografiei.

Trebuie menționat că, prin design, blockchainurile sunt rezistente la modificarea datelor, fiind un „un registru transparent și distribuit care poate înregistra tranzacții între două părți în mod eficient, verificabil și permanent”, conform informațiilor transmise de Marco Iansiti și Karim R. Lakhani într-un articol publicat pe Harvard Business Review.

De asemenea, site-ul Blockchain.com este un serviciu de explorare blockchain pentru criptomonede, precum și un portofel de criptomonede și un schimb de criptomonede. Totodată, acest site oferă și oferă diagrame cu informații legate de Bitcoin, statistici și date despre piață.

Amintim că primul blockchain a fost conceptualizat în anul 2008, de către o persoană anonimă, identificată sub numele de Satoshi Nakamoto. Mai încolo, în anul 2009, blockchain-ul a fost pus în aplicare în cazul criptomonedei Bitcoin, unde servește drept registru public și descentralizat pentru toate tranzacțiile.

@ddhomecinema

#romania #foryou #dandiaconescu #netflixromania #homecinema #romanian #danvine

♬ original sound – ddhomecinema

Sursă foto: Facebook DD Home Cinema