Retailerul de fashion Orsay a anunţat inaugurarea unui nou magazin în cadrul Iulius Mall Timişoara, aceasta fiind prima unitate din acest oraş.

Orsay, brand internaţional cu experienţă de peste 30 de ani în moda pentru femei, va inaugura astfel cel de-al 22-lea magazin din România, cu o suprafaţă de 210 mp.

„Prezenţa magazinului Orsay în Timişoara era imperativ necesară, atât pentru femeile din acest oraş, cât şi pentru brandul Orsay”, a declarat  Veronica Wawrzyniak, Sales Coordinator Orsay.

Primul magazin marca Orsay a fost deschis în România în 2007, în prezent existând peste 530 de reprezentanţe în 22 de ţări.

Iulius Mall Timişoara a fost inaugurat în 2005 şi a necesitat o investiţie totală de 105 milioane de euro. Mall-ul dispune de 310 magazine ale un branduri de renume printre care Adidas, Altex, Auchan, Bam Boo, Bata, Bershka, Cărtureşti, Cellini, Champion, Cinema City, Coccodrillo, Diverta, Elegance, Etam, Guess, Il Passo, Intersport, etc. În plus, centrul comercial are 2.500 de locuri de parcare