Marcel Pavel, una dintre vocile de aur ale muzicii românești, a povestit luni, într-o emisiune televizată, amănunte surprinzătoare legate de relația dintre el și Simona Halep, 28 de ani, proaspăta semifinalistă a primului Grand Slam al anului, Australian Open 2020.

Invitat la semifinala de la Wimbledon

Astfel, Simona l-a invitat în 2014 pe Marcel Pavel la meciul pe care l-a jucat în semifinalele de la Wimbledon cu Eugenie Bouchard, conform declarațiilor acestuia. Acum însă, relaţiile s-au răcit.

Marcel Pavel s-a mândrit că una dintre piesele preferate ale Simonei Halep e cântată de el. De altfel, aflând acest amănunt, artistul şi-a permis să ia legătura cu fostul lider mondial prin 2014, când constănţeanca tocmai îşi începuse ascensiunea în lumea tenisului feminin.

”Mă aflam la Londra pentru un concert, alături de maestrul Nicolae Botgros. Şi am sunat-o! S-a bucurat când a aflat că sunt acolo şi imediat m-a invitat la meci. Mi-a făcut rost de o invitaţie la VIP, am stat alături de tatăl ei”, a povestit Marcel Pavel, invitat în studioul Digi Sport.

A întrerupt orice comunicare

Halep a fost învinsă în acel duel cu Bouchard. Dincolo de faptul că a văzut o semifinală de Wimbledon, Marcel Pavel a rămas şi cu o amintire amuzantă.

”Voiam să fac poză cu Şarapova. La televizor pare mai frumoasă, dar nu, e aşa de mare şi plină de muşchi. E o forţă a naturii, credeţi-mă! Aşa, şi voiam să fac o poză cu ea. Acolo, la VIP, prin contract, toate jucătoare au obligaţia de a se fotografia cu cei prezenţi, dacă e cazul. Aşa că nu aveam niciun impediment. Până m-a auzit Simona. Şi mi-a zis: ‘Nu faci poza cu ea, nu!’. ‘Gata, nu mai fac, am replicat eu’“, a povestit Marcel Pavel.

Acesta a continuat, spunând că, în momentul actual, nu mai are nicio comunicare cu Simona Halep.

”’M-am îndrăgostit lulea!’, era piesa favorită a Simonei, îi plăcea foarte mult. Acum nu mai ştiu ce melodie mai preferă, pentru că n-am mai comunicat cu ea de vreo doi ani. Ea este, oricum, o fiinţă foarte sensibilă, iar dacă nu mai comunică înseamnă că ceva nu i-a convenit. Nu ştiu dacă are ceva cu mine, nu cred, pentru că eu n-am avut nicio dispută cu ea. Chiar mi-a spus: ‘Marcel, eu când eram copil şi mă antrenam, nu aveam jucării. Jucăria mea era racheta de tenis şi muzica ta. Cântam mereu ‘Frumoasa mea’”, a mai spus Marcel Pavel.