Reclama este construită în jurul personajului Darth Vader din filmul “Star Wars/ Războiul Stelelor”. Noul Volkswagen Passat, ajuns la a şaptea generaţie, va fi disponibil în ţara noastră în prima parte a acestui an.
Cea mai accesibilă versiune sedan, 1.4 TSI – 122 CP Trendline, va costa 20.393 de euro cu TVA inclusă. Cel mai puternic și bine echipat Passat VII ( berlina 3.6 V6 – 300 CP Highline) are un preț de 35.742 de euro cu TVA inclusă.
Volkswagen oferă trei niveluri de echipare (Trendline, Confortline și Highline), motorizări TSI și TDI (și o singură unitate normal aspirată – ”benzinarul” de 3.6 litri), transmisii manuale și automate (DSG), dar și un sistem de tracțiune integrală 4Motion (disponibil cu propulsoarele 2.0 TDI și 3.6 V6).
Dezvoltat pe platforma optimizată a vechii generații, noul Passat are dimensiuni familiare: 4,76 metri lungime (4,77 metri – în cazul versiunii Variant) şi 1,82 metri lăţime. Ampatamentul măsoară 2,71 metri.
Portbagajul dispune de o capacitate de 565 de litri, în cazul berlinei, şi 603 litri pentru break (1.731 de litri – cu spătarul bachetei coborât).
Passat concurează în segmentul D cu modele precum Renault Laguna, Ford Mondeo, Honda Accord, Opel Insignia, Toyota Avensis sau Seat Exeo.
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/R55e-uHQna0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Reclama la noul Beetle: 1,5 milioane vizualizări 

O altă reclamă  a nemţilor de la Volkswagen care rulează pe YouTube de luna aceasta este cea la modelul Beetle. În reclama de numai 16 secunde apare un gândac care anunţă sosirea modelului în această toamnă.  Ajuns la a treia generaţie, Volkswagen Beetle va împărţi platforma şi gama de motorizări cu Golf.
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/8ulbjaKmKG0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Te-ar putea interesa și: