Spre deosebire de alte ediții, nici prezentatorul Pavel Bartoș și nici antrenorii, mai exact Andra nu s-au abținut de la comentarii ușor nepotrivite. Mădălina Coca a ieșit prima din competiție, clasându-se pe locul 4, ceea ce a determinat-o pe antrenoarea sa să afirme că ea era de fapt cea mai bună, arătându-se foarte surprinsă de alegerea publicului.

Locul 3 i-a revenit Almei Boiangiu, pe care mulți o vedeau câștigătoare doar pentru că reprezenta echipa Tudor, care a câștigat mai multe ediții la rând cu concurenții lui. Cântărețul nu a avut nicio reacție verbală, dar limbajul trupului a trădat un val de uimire când a aflat rezultatul.

Irina Rimes și Smiley au fost chemați pe scenă de Pavel Bartoș pentru a-și susține concurenții aflați la un pas de a câștiga trofeul Vocea României, dar și cei 100.000 de euro puși la bătaie de Telekom și Pro Tv. Bogdan Ioan a fost desemnat învingător, însă surprinzător Pavel Bartoș, în loc să-l felicite, i-a spus Dorei Gaitanovici că mulți o vedeau pe ea Vocea, dar că asta este, așa au decis cei de acasă, arătându-se și el nemulțumit de alegerea făcută de public.

Smiley și-a felicitat concurentul, care a ținut să mulțumească tuturor pentru susținere. Totuși mai mulți l-au acuzat că nu ar fi meritat el marele trofeu.