Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor (poze, filme, prezentări etc) care poate fi accesat de către clienţii companiei într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS. Aplicațiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate.

„Prin lansarea Digi Storage, RCS & RDS continuă politica de a oferi servicii cât mai bine adaptate cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi. Digi Storage oferă flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanentă de oriunde, oricând, oferind în acelaşi timp posibilitatea ca toate datele să fie într-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului şi a tehnologiei de acces utilizate” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.  

Clienţii Digi Net Fiberlink 500 şi 1000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 lei (TVA inclus), clienţii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 lei (TVA inclus) şi pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 lei (TVA inclus). Clienţii pot solicita extinderi de spațiu de stocare până la 150 GB.

Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienţii RCS & RDS pot obţine datele de acces prin contul de client Digi Care. Interfaţa web Digi Storage reprezintă punctul de acces în contul de stocare de unde clienţii pot descărca aplicaţia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android şi iOS, aplicaţia se poate descărca din store-urile Google şi Apple.