Deși s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvan Simon continuă să colaboreze pe plan profesional. Cei doi s-au revăzut în urmă cu câteva zile, iar emoțiile au fost destul de mari.

Dacă în urmă cu câteva săpămâni, Răzvan posta un mesaj dureros de despărțire pe pagina personală de facebook, acum prezentatorul Tv pare mai bine dispus ca niciodată.

„Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat”, se arăta în mesajul lui Răzvan Simion.

„Nu ești destul de puternic”

După suferință însă, vine și buna dispoziție. Moderatorul de la Antena 1 a postat un mesaj controversat pe pagina de facebook care a pus pe gânduri fanii.

Deși mesajul postat e unul de amuzament, trezește anumite semne de întrebare.

„Diavolul mi-a șoptit la ureche: ‘Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: ‘Pe care”, a fost mesajul prezentatorului.