Răzvan Simion este uluit: Ce a postat fiica sa pe internet. Prezentatorul de televiziunea are acum concurență pe internet, în privința pozelor vânate de fani.

Fiica sa a postat mai multe poze care îl prezintă pe iubitul ei, în prezența păruia pare a se simți extrem de fericită.

Răzvan Simion este uluit: Ianca postează poze cu iubitul

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, și-a surprins recent urmăritorii cu o serie de InstaStory în care apărea iubitul său în timp ce conduce.

Răzvan Simion este un tată mândru și împlinit. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani se laudă ori de câte ori are ocazia cu cei doi copii ai săi, Tudor Ștefan și Ianca.

Deși își ține viața personală cât mai departe de luminile reflectoarelor, nu ezită să publice imagini cu cele mai importante persoane din viața lui.

Postările în care apare și fiica sa atrag de cele mai multe ori atenția internauților pentru că Ianca s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, iar aspectul său fizic lasă pe toată lumea cu gura căscată.

De asemenea, Ianca este foarte discretă și nu își expune viața privată, însă recent s-a filmat alături de iubitul său.

De curând, fiica matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a filmat din nou în compania iubitului său. Se pare că Ianca și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr extrem de fermecător, iar drept dovadă stau InsaStory-urile sale din mediul online, potrivit a1.ro.

”M-am născut să te iubesc”

Tânăra l-a filmat pe Marco în timp ce conducea și ea stătea pe scaunul din dreapta. Un lucru este evident, cei doi se potrivesc de minune, iar chimia dintre ei se poate observa încă din prima clipă.

„Aventura, strigați „ura””, a scris Ianca în dreptul imaginii, vizibil fericită.

Ianca Simion este mai îndrăgostită ca niciodată de Marco, cel care a reușit să o cucerească. Aceasta nu ezită să publice imagini alături de el pe contul său de Instagram, acolo unde își declară și sentimentele față de el.

„M-am născut să te iubesc”, este descrierea pe care a folosit-o tânăra la o imagine în care se sărută cu iubitul său.

Prietenii virtuali sunt foarte entuziasmați la fiecare imagine publicată de fiica lui Răzvan Simion. Aceștia îi transmit complimente și cuvinte frumoase ori de câte ori au ocazia.


Sursa foto:a1.ro.