Dezvăluirea momentului în lumea mondenă din România. Prinţesa ochelarilor, Irina Cristescu l-a părăsit pe “Droopy” pentru a doua oară. Şi în luna aprilie îi dăduse papucii, dar revenise asupra deciziei.

Despărţirea momentului

Despărţirea s-ar fi întâmplat din cauza omului de afaceri care nu s-a ridicat la nivelul rafinatei sale partenere, care are idealuri mult, mult mai mărețe, conform cancan.ro.

“Prințesa ochelarilor” şi “Droopy” au petrecut Paștele împreună, la lacul Como, într-un decor de vis. Cheltuiala a fost a familiei Irinei, prezentă şi ea în Peninsulă. Acolo, omul de afaceri a fost foarte relaxat, bucuros că Irina i-a mai oferit o șansă ca să demonstreze că poate rivaliza cu ultimul ei iubit, misteriosul Cony Varvara. A fost totul degeaba.

Pentru “Droopy”, Irina Cristescu reprezenta un “colac de salvare”, mai spune sursa citată. Potrivit portalului termene.ro, pe rolul instanțelor de judecată, omul de afaceri are mari probleme. Ar fi dator vândut. Peste toate aceste procese, cel din Dosarul “Poșta” este cel mai greu. Bărbatul riscă o condamnare la închisoare.

Cele trei divizii ale Opticris, compania pe care o dețin părinții Irinei Cristescu, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere de mare succes, astfel că Irina a fost învățată de mică cu un trai lipsit de griji.

Sursa foto cancan.ro