Cinci mămici s-au calificat pentru finala competiției “cea mai sexy mamică!” din România. Doamnele s-au întrecut în probe care mai de care mai amuzante, astăzi la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Într-un final, câștigătoarea titlului “cea mai sexy mamică!” din România a fost aleasă de Șerban Copoț și Diana Munteanu. Alături de ei a mai jurat și o telespectatoare a emisiunii care a fost invitată special în platou cu această ocazie.

Citește și Rabla 2019. Noutățile anunțate de Dăncilă. Zeci de mii de oameni vor putea profita

Mămicile s-au luptat pentru marele premiu pus la bătaie anul acesta, respectiv o vacanță exotică de 7 zile în Santorini, la un hotel de 4 stele. Lupta a fost crâncene, peste 350 de candidate s-au arătat dornice să lupte pentru marele titlu.

Concursul are loc în fiecare martie, de 11 ani.

Vezi și Fără Facebook, WhatsApp sau Instagram. Locul în care se întâmplă acest lucru

”Acesta este concursul ce a mers cel mai bine în 11 ani de Neatza. Pe măsură ce trec anii devine din ce în ce mai bun”, a mărturisit Răzvan Simion.

Vezi și Toți românii vor plăti această garanție! Duminică intră în vigoare

Cea mai sexy mămică din România este Monica Radu. Zâmbetul, naturalețea, determinarea și buna dispoziție au ajutat-o pe Monica să ia premiul cel mare.

”Am ajuns la un consens foarte greu, mă așteptam să fie mult mai ușor să alegem!”, au spus Șerban
Copoț și Diana Munteanu.

Citește și Atac fără precedent la adresa lui Tudor Chirilă: „Are antecedente. Oamenii se tem”. Ce își forțează actorul colegii să facă