Victima l-a acuzat pe artist de agresiune, dar nu a depus plângerela Poliție împotriva lui. Tudor Chirilă riscă acum închisoare de la 6 luni la 5 ani sau o amendă usturătoare.

Artistul este cunoscut pentru faptul că are o voce puternică în social media și că este unul din liderii informali ai mișcării #rezist, acesta fiind prezent la majoritatea manifestațiilor împotriva Guvernului din Piața Victoriei.

Vezi și Gafa monumentală a Anei Birchall! Cum s-a făcut de râs in fața a sute de tineri

Un coleg de breazlă de-al lui Tudor Chirilă, actorul Vladimir Găitan a acordat un interviu la România TV, în care l-a atacat grav pe juratul de la Voca României.

Vezi și Plan interzis. Datoriile la ANAF au fost șterse de Guvern. Care sunt companiile care beneficiază de tratament preferențial

Acuzațiile sunt extrem de grave. Vladimir Găitan a spus că Tudor Chirilă îi forţează pe actori să iasă în stradă şi să protesteze împotriva Guvernului.

„La Teatrul de Comedie nu poţi să mai ajungi, pentru că există Tudor Chirilă, care şi-a scos toţi colegii din distribuţia în care el joacă rolul principal, le-a spus: Luaţi hârtiile astea, iar acum protestăm! Probabil ca urmare a autorităţii lui şi faptul că e cunoscut ca un tip violent şi foarte agresiv, oamenii au ieşit. Liderii se nasc din această atitudine. Şi au ieşit în faţa teatrului demonstrând, neştiind pentru ce”, a declarat Vladimir Găitan, la România TV.

Vezi și Rezultate LOTO joi, 28 martie 2019. Vezi care sunt numerele norocoase la Loto 6 din 49, Noroc şi Joker

„Actorii sunt timoraţi de acest copil (n.r. – Tudor Chirilă), dovadă că la o zi după l-a umplut p-ăla de sânge (n.r. – scandalul de miercuri, când Tudor Chirilă a pălmuit un bărbat în Piaţa Charles de Gaulle) şi mai are antecedente în teatrul de Comedie. Oamenii se tem”, a mai spus Vladimir Găitan.

Citește și Un cunoscut om de afaceri din România a murit într-un accident chiar de ziua lui! Pompierii au fost şocaţi

„Habar n-au pentru ce protestează, mi-au şi spus: Vladimire, a fost aşa, o chestie, am ieşit, îmi pare rău. Le-am zis: Da v-aţi gândit că poate mâine-poimâne o să staţi în faţa teatrului cum stăteau înainte gărzile muncitoreşti şi o să întrebaţi opţiunile politice ale spectatorilor. Şi dacă nu sunt pe opţiunea voastră, le dai şi două perechi de palme, că aşa aţi văzut la liderul vostru, şi nu-i lăsaţi să intre în sală. O să ajungem şi la momentul ăsta”.