Scandalul dintre Emily Burghelea și șefii Acces Direct a început după ce aceasta și-a dat demisia, acuzând staff-ul emisiunii că închide ochii la actele de violență ale lui Viorel asupra Vulpiței. Mai mult, aceasta a declarat la vremea respectivă că Acces Direct mușamalizează tot.

Acum, Antena 1 dorește să îi intenteze un proces fostei asistente TV. La rândul ei, Emily a declarat pentru cancan.ro că i s-a cerut o sumă uriașă pentru postările pe care le-a făcut în mediul online în care vorbea despre emisiune.

Potrivit ei, fosta asistentă TV ar fi trebuit să le dea celor de la Acces Direct suma de 5.000 de euro pentru fiecare postare în care a făcut aluzie la emisiunea de pe Antena 1.

„După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație).

I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri «pe surse» că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta.”, a declarat aceasta pentru sursa anterior menționată.

A fost salvată de către avocați

Fosta asistentă TV a mai declarat, în cadrul unui interviu, că mai mulți avocați s-au oferit să o ajute pe gratis în ”războiul” cu emisiunea Acces Direct.  Aceasta a mai declarat că avocații care o ajută sunt cei mai buni oameni din domeniu.

”După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono.

Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat’, a spus Emily Burghelea, pentru sursa citată anterior.