Acces Direct a prezentat imagini în care Viorel și Vulpița se îmbrățișau într-un apartament și una în care Veronica plângea din cauza unor acuzații din partea lui Viorel pentru adulter.

Al doilea moment vizat de CNA

Cel de-al doilea moment vizat de membrii CNA este acela în care a fost prezentat un caz al unui tânăr de 24 de ani, înșelat de soția lui de 19 ani.

Bărbatul a intrat în emisiune prin Facebook iar mama lui prin telefon. Sancțiunea celor de la CNA a fost acordată deoarece ambii au vorbit despre soția acestuia fără ca ea să fie de față și să-și poată susține punctul de vedere.

Utilizarea unui limbaj vulgar

Trebuie menționat că și emisiunea „Mireasa” a fost luată în vizor pentru un moment prezentat în cadrul ediției din 7 iulie. În acel moment a fost folosit un limbaj vulgar de către concurenții show-ului matrimonial.

Mai precis, doi dintre concurenți, Ciprian și Nuțu, au recreat o scenă în care își ironizau colegii pentru că încălcaseră regulamentul. În această scenă s-a folosit un limbaj trivial iar înjurăturile nefiind ascunse în momentul difuzării.

Radu Herjeu este cel care a propus amenda, fiind votată aproape în unanimitate. Singurul care nu a fost de acord este Radu Călin Cristea.