Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, vine cu o ipoteză șocantă în cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut deja în fața anchetatorilor că le-a ucis pe cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă unchiul Alexandrei are o altă părere. Acesta nu crede că Dincă este cel care a ucis-o pe Alexandra.

„Mi s-a infirmat că există numere de telefon ale polițiștilor în aparatul lui Dincă. Nu am niciun dubiu că acest om era cunoscut de primar și de toți cei cu funcție, că era luat în evidență de poliție.

Nu cred că ar fi o tragedie dacă ar fi făcută publică stenograma discuției dintre acel sau acei polițiști și Alexandra, după apelurile la 112. Noi am făcut publică stenograma de la 112 și nu a fost deloc ușor.

Sunt convins că procurorii și polițiștii sunt mână în mână cu interlopii, cu proxeneții.

Eu nu cred că este criminalul Alexandrei, dacă Alexandra a decedat. Nu cred că un om ca Dincă ar fi stat pasiv când a surprins-o pe Alexandra și a făcut liniștit focul în casă și a ars-o, iar apoi a pus peste cenușă inelul ca să fie proba că el a ucis-o. Eu susțin că Alexandra, dacă a decedat, nu a decedat acolo. Cum ar putea cineva să stea nepăsător ca să știe că a sunat la poliție și să nu facă nimic. Ori știa că avea protecție, ori a fost luată de acolo. Trebuie să vedem dacă sunt toți dinții Alexandrei, să vedem dacă i-au fost extrași dinți și puși acolo, sunt multe lucruri neclare.”, a spus Alexandru Cumpănașu.