Avocata fostului designer, Laura Vicol, a facut lumină în cazul lui Răzvan Ciobanu și a dezvăluit cauza clară a decesului. Prietena lui Răzvan Ciobanu spune că designerul nu a decedat la data de 29 aprilie, așa cum s-a crezut luni întregi. El s-a stins cu o zi înainte, pe 28 aprilie, în jurul orei 23:00, din cauza unui atac cerebral.

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55.”, suține Laura Vicol

”Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai declarat avocata.

Dosarul a fost clasat

Dosarul morții creatorului de modă a fost clasat de către procurori. Oamenii legii au stabilit că nimeni nu este vinovat pentru accidentul din 29 aprilie în care a murit Răzvan Ciobanu. Dosarul a fost clasat, ceea ce înseamnă că nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor și a rezultat că moartea s-a datorat unei hemoragii pentru că a avut multiple fracturi în urma impactului devastator, au dezvăluit surse din anchetă, conform Antena 3.

Avocatul familiei lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, a declarat că există o persoană direct răspunzătoare de moartea lui Răzvan Ciobanu. „Luni seară, voi spune absolut tot, pentru că sunt un om onest și am promis că voi face publice absolut toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită.

Răzvan nu trebuia să plece la mare, nu știu dacă a fost obligat sau nu, pentru că doar Dumnezeu cunoaște toate detaliile acestea, dar el trebuia să meargă la masa de prânz la o prietenă comună”, a dezvăluit Laura Vicol.