Veste șoc pentru familia lui Răzvan Ciobanu. Dosarul morții creatorului de modă a fost clasat de către procurori. Oamenii legii au stabilit că nimeni nu este vinovat pentru accidentul din 29 aprilie în care a murit Răzvan Ciobanu.

Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu, clasat

Dosarul a fost clasat, ceea ce înseamnă că nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor și a rezultat că moartea s-a datorat unei hemoragii pentru că a avut multiple fracturi în urma impactului devastator, au dezvăluit surse din anchetă, conform Antena 3.

Avocatul familiei lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, a declarat că există o persoană direct răspunzătoare de moartea lui Răzvan Ciobanu. „Luni seară, voi spune absolut tot, pentru că sunt un om onest și am promis că voi face publice absolut toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită.

Răzvan nu trebuia să plece la mare, nu știu dacă a fost obligat sau nu, pentru că doar Dumnezeu cunoaște toate detaliile acestea, dar el trebuia să meargă la masa de prânz la o prietenă comună”, a dezvăluit Laura Vicol.