Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susține că monstrul de la Caracal a povestit ieri dimineață, când a fost adus la audieri, ce s-a întâmplat cu adevărat cu Luiza Melencu. Se pare că, Dincă ar fi scris câteva pagini în care a declarat că a abuzat-o sexual pe Luiza, apoi ar fi traficat-o și altor bărbați în casa sa.

Tot în cadrul audierilor de ieri, Dincă a susținut că Ștefan Risipiceanu i-a fost complice, însă nu a fost singurul nume oferit anchetatorilor.

Gheorghe Dincă a mai avut încă un complice

Tonel Pop susține că Dincă ar mai fi avut încă un complice, însă familia Melencu a fost lăsată pe dinafară. De asemenea, avocatul a mai spus și că Dincă scrie ce i se dictează.

„Nimic din dosar nu arăta aşa ceva. O chestie neloială, care întrece orice măsură. Noi care suntem aici, nouă nu ne-a spus nimeni niciun cuvânt. Suntem sfidaţi! Nu ştim dacă a abuzat-o, este o variantă. Este o anchetă de care noi habar nu avem şi urmărim cu şeful DIICOT expune tot. Noi am fi vrut să îi punem nişte întrebări lui Dincă. El nu mai vrea să dea declaraţii, vine şi le scrie în arest, după cum îi dictează.”

Monstrul de la Caracal a avut totul scris pe un bilet

În plus, Tonel Pop a mai declarat și că autoritățile îi dădeau bilete scrise lui Dincă cu ce anume să declare. Se pare că Dincă ar fi înghițit biletul pentru a scăpa de el.

”Biletul l-a găsit după trei luni de zile în cămășile predate de către poliție pentru a le îmbrăca el. Deci vă dați seama că el în trei luni nu a fost percheziționat și poliția i-a dat cămășile cu bilețelele secrete de care și el uitase? A spus că a dus o spaimă îngrozitoare, dar a reușit să-l înghită la toaletă, că a fost greu pentru că era pe un carton scris”, a spus Tonel Pop.