Gheorghe Dincă este cel care a îngrozit o țară întreagă. Tragedia de la Caracal este în fiecare zi subiectul cel mai dezbătut în presă, fie că vorbim de televiziuni sau presa scrisă. Cu toate acestea, singurele imagini în care Dincă apare prezentat sunt cele în care se află înconjurat de forțele de ordine sau având cătușe la mâini.

Cu câteva luni în urmă, jurnaliștii de la Libertatea au reușit să prezinte și alte poze în care apare monstrul de la Caracal. Într-una dintre acestea, Dincă apare la nunta fiicei sale, Daniela. Evenimentul a avut loc în anul 2010, iar unul dintre fiii săi a fost naș de cununie.

La sfârșitul anului trecut, jurnalistul Radu Tudor a prezentat, la Antena 3, fotografii în premieră naţională cu Gheorghe Dincă în tinereţe, de la nunta sa.

Chiar dacă pozele nu sunt multe la număr, un lucru cert: Dincă apare în mai toate fotografiile foarte serios, el nezâmbind aproape deloc, chiar dacă evenimentele unde a fost imortalizat sunt unele de sărbătoare în familia sa.

Ce îl așteaptă pe Dincă

În acest moment Dincă se află în spatele gratiilor iar potrivit tuturor informațiilor apărute în presă se așteaptă ca procurorii să trimită în judecată dosarul Caracal în ciuda mărturiilor pe care acesta le-a făcut recent.

Criminalul a declarat în fața procurorilor că în ambele cazuri, cel al Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu, ar fi avut complici care l-au ajutat să-și ducă planurile la final și să comită oribilele crime.

De altfel, o fotografie de dată recentă îl arată pe Gheorghe Dincă după luni de zile de când se află în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Acesta a fost filmat în timp ce era dus înapoi în celula sa, după ce a plecat de la sediul DIICOT Bucureşti.