Rareș Bogdan a avut un comenatriu extrem de acid la adresa ministrului finanțelor, Eugen Teodorovici, recent ales președinte executiv al PSD. Teodorovici este un nume surpriză pringtre cei aleși, avaând în vedere strânsă sa colaborare cu Darius Vâlcov și, în general, cu aripa Dragnea din PSD.

„Incredibil, halucinațiile continuă la Congresul PSD. Venit din discoteca Guvernului Dăncilă, Orlando se vede unsul lui Dumnezeu în România. Dar nu această mărturisire m-a impresionat cel mai tare, ci momentul când s-a dezis de practicile fostului președinte al partidului, căruia i-a fost slugă perfectă.

Adică a zdrobit orânduirea cea crudă și nedreaptă și s-a reinventat, el, care a refuzat posturi în marea economie mondială, care s-a sacrificat pentru țară. Și alte mostre de tupeu incredibil.

Nimic despre pulverizarea investițiilor, despre faptul că România împrumută 8 milioane de euro pe oră la dobânzi criminale, despre OUG 114, care a scumpit gazele și restul utilităților, despre acciza la carburanți, despre tentativa de a ajuta paradisurile fiscale, în ECOFIN, nimic despre inflația cruntă, despre deficitul record și toate dovezile incompetenței, de care râd până și studenții de anul I. Orlando se crede o combinație între Stiglitz, Piketty și Kruger, zău așa:))”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.