Într-o postare pe Facebook, Rareș Bogdan spune că PNL va ataca la Curtea Constituțională a României modificările la cele două coduri adoptate astăzi de Cameră.

„PNL va ataca la CCR modificările la cele două coduri, lucrurile nu vor rămâne așa! Vom face o campanie uriașă, în care vom arăta toți deputații PSD, ALDE, UDMR și de la Minorități care au modificat legislația contra infractorilor astfel încât România să devină un paradis pentru corupți.

Vă rog să urmăriți adevăratul dușman, nu faceți jocul PSD! Astăzi, PSD-ALDE UDMR și 7 reprezentanți ai minorităților au dat un vot mortal României. Majoritatea a avut 180/181 voturi, din opoziție au fost 81/83. Nici 150 de voturi de la opoziție nu ar fi avut niciun efect! Nu vă lăsați manipulați, nu faceți jocul PSD! Șmecherii din astea sunt instrumentate de diversioniștii din PSD și, din păcate, de unii colegi care nu înțeleg că sigura șansă pentru România este unitatea dreptei. Acesta este cel mai mare dușman al PSD!

De 2 ani și jumătate, eforturile PSD-ALDE de a schimba codurile au eșuat datorită președintelui Klaus Iohannis și PNL, care au atacat fiecare modificare prin care se pulveriza România.
Bătălia continua! Nu abandonăm România!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.