‘În acest moment, clienţii persoane fizice transferaţi pot efectua operaţiuni în şi din noile lor conturi Raiffeisen Bank, pe toate canalele pe care banca le pune la dispoziţia clienţilor săi. Astfel, noii clienţi au acces la reţeaua de 525 de agenţii Raiffeisen Bank din toată ţara, reţelele de ATM-uri (circa 1.100) şi POS-uri (peste 11.000) ale băncii; serviciile de internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct) şi mobile banking (SmartMobile) sunt accesibile pentru operaţiuni 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Utilizatorii de carduri de credit şi debit au, de asemenea, acces la programul multishop’, se spune într-un comunicat al băncii.

Potrivit băncii, tranzacţiile efectuate până la data de 25 octombrie inclusiv, conform programului de lucru anunţat, vor fi reflectate în ultimul extras de cont emis de Citibank România, în timp ce operaţiunile pe care clienţii le-au făcut după această dată se vor regăsi pe primul extras de cont ce va fi emis de Raiffeisen Bank.

‘Le spunem bun venit la Raiffeisen Bank clienţilor care s-au transferat. Aşa cum am spus şi în momentul semnării contractului de preluare a portofoliului de retail al Citibank România, am ţinut cont de istoricul clienţilor în relaţia cu Citi şi am pregătit oferte personalizate, atât în privinţa produselor şi serviciilor oferite, cât şi a preţului şi canalelor de tranzacţionare’, a spus vicepreşedintele pentru Retail Banking al Raiffeisen Bank, Vladimir Kalinov.

Raiffeisen Bank România şi Citibank România au semnat în primăvara acestui an un acord prin care Raiffeisen Bank preia portofoliul de retail al Citibank România. Tranzacţia a devenit efectivă la 1 iulie 2013.

Sursa: Agerpres