Raed Arafat a semnat ordinul! Aceştia sunt românii care intră de astăzi în carantină! Vor avea parte de 14 zile de restricţii. Coronavirusul continuă să facă ravagii în România.

Ordin semnat de către Raed Arafat

Şeful DSU, Raed Arafat, a semnat ordinul. Localitatea dâmboviţeană Pucheni este carantinată începând de joi dimineaţa pentru 14 zile, informează Prefectura Dâmboviţa.

În Pucheni se înregistrează un indice COVID-19 de 4,16 cazuri la mia de locuitori, cu şapte cazuri confirmate în ultimele 14 zile.

“Potrivit analizei de risc, efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, CJSU Dâmboviţa a adoptat Hotărârea nr. 36 din 17.02.2021, prin care s-a propus instituirea carantinei zonale pentru comuna Pucheni, judeţul Dâmboviţa.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis Ordinul nr. 6448 din 17.02.2021 privind instituirea carantinei zonale pentru comuna Pucheni, judeţul Dâmboviţa”, precizează Prefectura Dâmboviţa.

Măsura s-a instituie începând de joi dimineaţa, de la ora 5,00, pentru o perioadă de 14 zile, până în data de 4 martie.