Pentru a sărbatori Luna Femeii, Donna Medical Center a lansat două Marțișoare,  sub forma unui voucher cadou care conține servicii medicale dedicate femeilor. Voucherul este disponibil în două variante: Donna 40 Plus și Donna 20 Plus, serviciile conținute fiind în conformitate cu vârsta femeii care urmează să primească cadoul.
Voucherul Donna 20 Plus conține o consultație ginecologică, un test Babeș-Papanicolau, o ecografie mamară bilaterală și o ecografie abdominală, iar voucherului Donna 40 Plus i se adaugă o mamografie bilaterală.
Voucherele vor fi valabile în perioada 1-31 martie 2012 şi vor fi însoţite şi de alte surprize.
“În experiența mea ca medic m-am întalnit de nenumarate ori cu situația în care pacientele doreau să  le facă cadou mamelor lor  un pachet de investigații medicale, iar acum am conceput un produs special pentru acest scop. Am considerat oportună lansarea pe piață în luna Martie a voucherelor cadou pentru a veni în întampinarea fiicelor, mamelor, soților sau a fiilor, cu un cadou care să poată fi oferit din suflet și care să reprezinte grija pentru ele.” a declarat dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center, doctor în medicină și Membru fondator al Societăţii de Imagistica Sânului din România.
Cele două produse Donna 40 Plus și Donna 20 Plus pot fi cumpărate din sediul clinicii Donna Medical Center, prin telefon sau email. Prețurile celor două produse sunt de 350 lei pentru Donna 20 Plus respectiv 450 lei pentru Donna 40 Plus, preț mult mai avantajos decât dacă serviciile ar fi fost achizitionate separat, clienții putând sa beneficieze astfel de un avantaj de 40%.