„În momentul în care simţi că pierzi din unii care te-au votat şi care te simpatizează şi ce se întâmplă nu este totuşi chiar atât de roz cum se prezintă, cred că trebuie să ai o atitudine”, a afirmat Firea. Întrebată de ce nu a cerut în CExN retragerea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD, Firea a susţinut că i se repetă la fiecare şedinţă „să o lase mai moale” cu propunerile prea curajoase.

Întrebată de ce nu a cerut în CExN retragerea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD, Firea a susţinut că i se repetă la fiecare şedinţă să o lase mai moale cu propunerile prea curajoase, ea spunând că „dacă se consideră că este nevoie de schimbarea conducerii partidului, doamnele şi domnii care sunt mai vechi în partid să analizeze şi să facă aceste propuneri să vadă dacă în urma votului există un sufragiu majoritar şi să se organizeze sau nu congres”, scrie digi24.ro.

„Mie mi se repetă la fiecare comitet executiv că sunt nou în partid şi să o las mai moale cu propunerile prea curajoase, şi dacă se consideră că este nevoie de schimbarea conducerii partidului cred că trebuie ca doamnele şi domnii care sunt mai vechi în partid să analizeze şi să facă aceste propuneri să vadă dacă în urma votului există un sufragiu majoritar şi să se organizeze sau nu congres. Nu pot eu ca om care i se reproşează că e nou în politică şi în partid şi să vin să stric ordinea partidului”, a declarat Firea. 


Te-ar putea interesa și: