Lucian Romașcan lansează o ironie la adresa celor trei menționați și spune că acronimul IOC (n.r inițialele numelor) li se potrivește când vine vorba de guvernare, respectarea Constituției și sprijinul pentru economie din această perioadă de criză, scrie Antena 3.

„Soarta glumește cu noi, e ironică. Pe noi ne conduc în acest moment Iohannis, Orban și Cîțu. Dacă luăm acronimul acestor nume rezultă IOC, ceea ce nu este departe de adevăr, dacă ne gândim la buna guvernare, la respectarea Constituției, la sprijin pentru economie, la ajutor pentru copii, toate pot fi însoțite de acest adverb”, a declarat purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat.

În mod special, Romașcanu consideră că Florin Cîțu trebuie să plece.

„Un alt ministru care ar trebui să plece este ministru Cîțu. Am obosit de când tot spunem lucrul ăsta dar o spunem că poate undeva se va auzi. Repetentul clasei, lumea îi mai spune și virusul Cîțu, a picat de 4 ori în Parlament. În primul rând pentru că și-a bătut joc de deficitul pe care îl aruncă din nou în spatele PSD. Deficitul lăsat de noi era de 2.8%”, a mai declarat Romașcanu.