În contextul controverselor pe legile justiției Victor Ponta a răbufnit și l-a îndemnat pe Liviu Dragnea să-și asume faptele și să înfrunte justiția așa cum trebuie

„Du-te și tu si judecă-te. Poți să-ți execuți pedeapsa sau poți să fugi în Madagascar. Dacă ești nevinovat îți poti relua cariera” a declarat Victor Ponta în direct la Realitatea TV.

De asemenea, Victor Ponta lansează acuzații extrem de dure și susține că demiterea lui Ionuț Mișa s-a produs din cauza falsificării bugetului de stat.

„ Bugetul este o minciuna , de aia l-au dat afară pe Mișa”, spune Ponta.

„Dragnea îşi va rezolva problema domniei sale miercuri la Curtea Constituţională printr-o sesizare făcută de Florin Iordache, dar de fapt scrisă de cineva de la Curtea Constituţională. Este o informaţie a mea şi chiar îi cunosc pe cei implicaţi. Un domn foarte apropiat de domnul Iordache, un domn pe care eu l-am respectat mult timp, dar care acum nu ştiu de ce îl consideră pe domnul Iordache…”, a afirmat Victor Ponta, duminică, la B1 TV.

„Dragnea îşi anulează sentinţele date de trei judecători în ambele dosare şi în cel în care e deja condamnat şi în acesta. Şi atunci de ce să mai dea ordonanţe, pentru cine să dea ordonanţe? Credeţi că moare de grija lui Nicuşor Constantinescu?”, a explicat fostul premier.