Alina Ceușan va fi alături de concurenții de la Vocea României în galele live

Noua prezentatoare de la Vocea României! Vineri seară, pe 1 decembrie, la ora 20:30, încep galele live ale îndrăgitului concurs de muzică. Pe lângă prestațiile în direct, telespectatorii vor putea vedea și reacțiile „la cald” din partea celor 12 concurenți rămași în competiție.

Iar cea care va vorbi cu ei în „camera vocilor țapene” va fi Alina Ceușan. Nu este prima ei apariție la ProTV, tot ea prezentând și primul sezon al emisiunii Love Island.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

După întoarcerea în țară, Alina Ceușan a fost cooptată pentru a prezenta galele live de la Vocea României. Mai mult, înainte de plecarea în Tenerife (unde s-a filmat Love Island), aceasta chiar primise sfaturi de la Pavel Bartoș.

„Această nouă experiență TV vine la pachet cu entuziasm, în primul rând, pentru că vorbim de Vocea României și de elementul de noutate pentru mine – ideea de LIVE.

Atunci când am plecat spre Tenerife, pentru Love Island, am primit câteva sfaturi valoroase de la Pavel Bartoș și mă bucur să fac acum parte din echipa Vocea României și să ducem mai departe talentul vocal în România.

Vor fi trei săptămâni încărcate de emoție, așa că vă așteptăm în fața ecranelor să o trăiți 100% alături de noi”, a declarat ea pentru protv.ro.

Cum a ajuns Alina Ceușan să prezinte Love Island

Recent, Alina Ceușan a dezvăluit că pentru a prezenta Love Island, a trebuit să treacă de mai multe probe.

„Probele nu au fost grele, au fost însă diferite de ce am experimentat până acum, am lucrat cu actori, care țineau rolul dragilor noștri concurenți, pe care aștept să îi cunoașteți. Probele au fost emisiuni cap-coadă, cu scripturi de învățat, cu noul rol de îmbrățișat în diferite feluri. (…)

Fac asta de 11 ani pe online și cred că putem aduce un flavour nou, fresh, frumos și la TV. Cert este că sunt pregătită să învăț, alături de echipa de producție, tot ceea ce trebuie să învăț. E o nouă provocare pe care cred că sunt gata să o îmbrățișez”, a spus ea în cadrul unui interviu.

Knock-out-uri de neuitat la Vocea României

Vocea României
SURSA FOTO: Facebook – Vocea României

Amintim că săptămâna trecută, am avut parte de o ediție de neuitat a emisiunii „Vocea României”. Concurenții au adus povești unice și interpretări impresionante. Leon Mureșan, Alexandra Sîrghi și Marinică Burcea par să fi creat un trio memorabil.

Interpretarea lui Leon Mureșan a piesei „I Can’t Dance” și versiunea puternică a melodiei „Bang Bang” oferită de Alexandra Sîrghi au adus cu siguranță energie și emoție în cadrul spectacolului. Momentul lui Marinică Burcea, cu interpretarea emoționantă a piesei „The Show Must Go On”, care a adus lacrimi pe chipurile lui Theo Rose și Horia Brenciu, adaugă o notă de intensitate și sensibilitate.

Faptul că Irina Rimes s-a emoționat și ea, lăcrimând alături de Theo Rose și Horia Brenciu, sugerează că momentul lui Marinică Burcea a fost cu adevărat emoționant și captivant. Desigur, comentariile lui Theo Rose despre lupta lui Marinică Burcea cu autosabotajul adaugă o dimensiune psihologică interesantă la prestația sa. Mai multe puteți citi aici.