Artista Sore lucrează încă de la debutul carierei sale muzicale cu Smiley și HaHaHa Production. Până acum aceasta și-a compus toate piesele, dar ultima, care pare a fi una de mare succes aparține mai multor compozitori. Videoclipul este unul special, o creație 100% a câtăreței.

Videoclip în închisoare

Artista este captivă într-o închisoare în videoclipul regizat de ea pentru nouă piesă „Lângă tine”  , continuarea poveștii redate tot sub semnătură ei regizorală în clipul „Cum să mă las”, lansat de Sore la începutul iernii cu un mare succes. Într-o celulă semiobscură, cu pereții scrijeliți cu zilele rămase până la eliberare, cu mâinile legate la spate, cu hainele murdare și pătate de sânge, rănită, cu ochii pierduți că după o tortură a martorilor, Sore spune metaforic și foarte puternic vizual povestea captivitatii într-un trecut sau prezent dureros.

„Am ales o închisoare că decor principal pentru clip pentru a sugera încorsetarea în care ne ținem singuri, o închisoare a minții. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică simplu și curat că noi suntem și judecătorii, dar și salvatorii noștri.”, explică artista ideea care a stat la baza creației ei.

Mesajul noii piese a lui Sore

Piesă „Lângă ține” vorbește despre sentimentele care se nasc în urmă unei relații toxice, despre captivitate și despre eliberare: „Știm cu toții cum e, toți ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau altă, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastră. Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi și trebuie să o conștientizăm, să învățăm să ne iubim și să ne prețuim.”, mărturisește Sore despre mesajul noii sale piese „Lângă ține”.

Sore, o artistă completă.

„Nimic din ceea ce scriu, compun, regizez, comunic nu-mi este străin. Toate experiențele din viață mea se regăsesc în artă mea și nu știu dacă aș putea fi mulțumită de mine dacă lucrurile ar stă altfel. Îmi doresc că cei care ascultă piesă să simtă că nu există barometru pentru suficientă, există doar păreri, principii și oameni diferiți. Iubirea de sine este cea mai importantă și doar ea atrage, în urmă ei, respect, armonie și admirație.”, a explicat Sore despre noul ei proiect muzical.

Cum sună noua melodie

Piesă Media Pro Music, produsă de HaHaHa Production, „Lângă ține” are muzică semnată de Roland Kiss, Ionuț Cozma (John), Șerban Cazan, versurile scrise de Miruna Iova și Vlad Cireșan și videoclipul regizat de Sore.