Cifra de afaceri a BVB a urcat cu 5,4 %, până la 13 milioane lei, faţă de 12,4 milioane lei în 2009, influenţată de creşterea veniturilor din comisioanele de tranzacţionare cu 6 %, a celor percepute emitenţilor  cu24 % şi a celor din servicii IT cu 28 %.
Potrivit BVB, rezultatul financiar a fost, în 2010, de 6,2 milioane lei, în scădere cu 44 %, faţă de 2009 (11,1 milioane lei), pentru prima dată din 2006, din cauza reducerii semnificative a dobânzilor şi a diminuării nivelului lichidităţilor totale ca urmare a distribuirii dividendelor din profitul pe 2009.
Trendul descendent al ratei dobânzilor a influenţat, în mod direct, diminuarea veniturilor financiare.
Lichiditățile în casă și în conturi de la sfârșitul anului trecut se ridicau la 63,3 milioane lei, faţă de 64,6 milioane lei în 2009, în condiţiile în care pe parcursul anului au fost plătite dividende către acţionari în sumă de 7,6 milioane lei. „În doi ani şi jumătate ne-am propus să depășim bursele din Praga şi Budapesta, dar dacă ne pierdem în declaraţii şi probleme nu vom reuşi.
Noi avem posibilitatea să devenim o bursă regională, aşa cum Viena a devenit în Europa Centrală”, a declarat Valentin Ionescu, preşedintele BVB, citat de Agerpress.
Acesta a mai adăugat că bursa este pe cale să achiziționeze pachete de acțiuni ale unor burse din regiune, însă nu a dat detalii. De asmenea, fuziunea cu Bursa de la Sibiu este o operațiune care va avea aproape sigur loc, chiar dacă, înainte de începerea demersurilor necesare, este necesară și aprobarea AGA de la sfârșitul lunii.