TreeWorks isi completeaza portofoliul de solutii de analiza a social media cu un nou produs fbMonitor. Platforma poate fi accesata la adresa www.zelist.ro/fb si ofera companiilor posibilitatea de a determina care este eficienta demersurilor de comunicare in cadrul paginii proprii de Facebook.

FbMonitor prezinta intr-un mod structurat acele metrice care reflecta eficienta comunicarii pe o pagina de Facebook, atat in mod absolut, cat si prin raportare la concurenta sau la o perioada aterioara.

Dincolo de analiza metricelor clasice (engagement, eficienta pe tipuri de continut, evolutia numarului de fani, responsivity, fani activi, activitatea fanilor pe alte pagini de Facebook ) platforma ofera o serie de functionalitati avansate, nemaiintalnite in cadrul altor platforme similare:

·         Un modul de prezentare a activitatii fiecarui fan activ pentru a descoperi care sunt cei mai implicati dintre acestia si ce activitate au, inclusiv pe alte pagini de Facebook;

·         Afinitatea unei pagini de Facebook cu alte pagini din prisma utilizatorilor comuni;

·         Un sistem de tracking al link-urilor scurtate prin bit.ly si goo.gl;

·         Modulul For Media care prezinta eficienta articolelor de pe publicatiile proprii, dar si ale concurentei, in cadrul Facebook si pe bloguri;

·         Un sistem de marcare al posturilor cu continut branded in functie de keyword-uri;

·         Statistici cu privire la Super Fans, adica cei care stau in mod special pe o pagina de Facebook;

·         Un tabel cu zilele si intervalele orare cele mai eficiente pentru postarile de pe pagina de Facebook analizata.

Top 500 de pagini româneşti pe Facebook     

Concomitent cu lansarea platformei, TreeWorks pune la dispozitia publicului, in mod gratuit, cel mai complet tool de benchmarking al paginilor de Facebook (Romanian Top 500 Facebook Pages). Acesta ofera o serie de date agregate cu privire la performantele celor mai importante pagini de Facebook din peste 50 de verticale (numarul total de fani, numarul de fani activi, numarul de super fani, date despre continutul postat pe intervale orare, topul paginilor de Facebook in functie de Talking About, topul postarilor in functie de gradul de interactivitate generat).

Instrumentul poate fi accesat de toti cei interesati la adresa  http://www.zelist.ro/fb/domains.