Într-un interviu acordat pentru Viva, Andra a vorbit despre problemele cu care se confruntă din cauza anumitor persoane. Aceasta susține că este deseori victima răutăților, care în cele mai multe cazuri o afectează destul de mult.

Soția lui Cătălin Măruță a mai adăugat că unii oameni aruncă vorbe foarte ușor, în special în mediul online și rănesc persoane, așa cum este și cazul ei. Totodată, Andra a mai menționat că este o fire sensibilă și chiar dacă nu pune la suflet vorbele rele, acestea o afectează destul de mult.

”Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.

Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor”, a declarat Andra pentru Viva.ro.

Singura problemă care o deranjează pe Andra

Referitor la aspectul ei fizic, la un moment dat, Andra a vorbit despre nemulțumirile pe care le are. Artista spunea atunci că singurul complex este legat de pistruii pe care îi are.

Deși la anumite persoane îi plac, în cazul ei, aceștia sunt insuportabili, motiv pentru care apelează la mai multe ajutoare pentru a îi putea acoperi.

„Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu. Ce mi se pare ciudat e că mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am, nu ăștia din acest filtru.

I-am acoperit cu tot felul de chestii, ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic, și acum mai nou văd că îmi place. O dată la cinci ani ți se schimbă gusturile”, spunea Andra în urmă cu ceva timp.