În trecut, Mihaela asculta tot ce-i indica Borcea, inclusiv legat de viața personală. Odată lăsată fără „funcția” de administrator al averii, acesta a prins curaj pentru a-l sfida pe fostul soț și a-i lansa oarecum și un avertisment. Se descurcă și fără el, pare să fie mesajul Mihaelei Borcea.

„Mihaela Borcea îl înfruntă pe fostul soț sau mai exact nu prea mai face totul așa cum vrea el, consideră că, de acum înainte, fiecare trebuie să se comporte și să acționeze așa cum își dorește. Și dacă lui Cristi nu prea i-a căzut bine că ea a postat imagini cu Sorin, iubitul sau, Mihaela nu a mai ținut cont de părerea afaceristului, așa cum o făcea în trecut, și a mers pe aceeași linie. Drept dovadă, recent, a fost la ziua celei mai bune prietene, alături de bărbatul sau și a și imortalizat momentul de fericire. Culmea, în ciuda faptului că s-ar putea că gestul ei să îl deranjeze pe Borcea înainte de nuntă și să îl catalogheze că fiind nepotrivit”, au dezvăluit persoane din anturajul fostului cuplu, pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea a decis să o lase pe Valentina Peline să se ocupe de ștrandul de la Crângași, dar și de sala de eveniment Magic Place. Mihaela era cea care a construit tot acolo și se pare că a fost foarte afectată că a fost dată la o parte. Ea își concentrează momentan atenția pe un pub pe care îl are împreună cu fiul ei, undre vrea să implementeze din ideile pe care le-a folosit și pentru afacerea fostului soț.


Te-ar putea interesa și: