Banca asigură această investiție împreună cu Fondul pentru Europa de Sud-Est al Global Finance (SEEF), care contribuie la capitalul Green Group cu suma de 16,7 milioane de euro.
Green Group este o societate holding înființată de Romcarbon SA, societate care fabrică produse din mase plastice/chimice listată la Bursa de Valori București, în vederea administrării, operării și extinderii serviciilor de reciclare a deșeurilor.
Noul parc de reciclare va cuprinde patru societăți de colectare și reciclare a deșeurilor din material plastic, a celor electrice și electronice, precum și a tuburilor fluorescente.
 
Proiectul va introduce pentru prima data în România o infrastructură extinsă la nivel național pentru colectarea materialelor reciclabile care va face conexiunea dintre consumatorul final și reciclator prin intermediul unor automate speciale pentru preluarea deșeurilor amplasate în supermarket-uri în scopul recuperării articolelor reciclabile, inclusiv a ambalajelor tip PET din material plastic, a becurilor, bateriilor și ambalajelor din sticlă.
 
Proiectul, care reprezintă prima tranzacție de capital din sectorul reciclării deșeurilor din România, va susține strategia Green Group de a deveni cel mai important parc de reciclare a deșeurilor din regiunea Europei de Sud-Est.