Rafar, divizia de fashion a RTC Holding, deschide primul magazin de accesorii Bijoux Terner din Bucureşti, la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City.

“Bijoux Terner este un brand cu un concept foarte interesant: se bazează pe o experienţă de shopping simplă şi pe libertatea de a alege accesorii şi cadouri, ţinând cont numai de preferinţe, fără ca decizia să fie influenţată de preţ, care este acelaşi pentru toate produsele din magazin: 59lei”, a declarat Ramona Stănciulescu, CEO Rafar.

Magazinul are o suprafaţă de 50 mp şi ofera o varietate de accesorii pentru femei şi bărbaţi: peste 4.500 de bijuterii, poşete, genţi, eşarfe, ceasuri, cravate sau butoni.

“Consider că momentul ales pentru deschiderea primului magazin în Bucureşti este foarte potrivit. Pe de o parte, magazinul ocupă un spaţiu foarte bun la parterul Baneasa Shopping City, iar pe de altă parte, filozofia brandului poate fi valorificată optim în condiţiile actuale ale pieţei”, a adaugat Ramona Stănciulescu.


Rafar, divizia de fashion a grupului RTC, numară în prezent 28 magazine, cu o suprafaţă totală de peste 15.000 mp. Portofoliul Rafar cuprinde francizele pentru mărcile Debenhams, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kanz , Pablosky, Toi&Moi, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bally, Bruno Magli şi Fratelli Rossetti.

Fondat în 1974 în Miami, brandul Bijoux Terner este specializat în accesorii fashion pentru femei şi bărbaţi şi este prezent în peste 550 de locaţii din peste 55 de ţări din întreaga lume.

SURSA: RTC