Nașterea bebelușului cuplului regal al Marii Britanii a fost un eveniment urmărit de toată Planeta. Prima fotografie cu moștenitorul tocmai a apărut. Prințul Harry și Meghan Markle au apărut pentru prima oară în public cu noul-născut, iar camere de luat vederi au surprins imediat momentul.

„Are cel mai dulce temperament, este foarte calm. A fost un vis”, a spus Meghan Markle.

„Nu știu cu cine seamănă”, a glumit prințul Harry, izbucnind în râs.

Astăzi urmează ca Regina Elizabeta să-și cunoască nepotul. În ceea ce privește numele bebelușului, acesta nu a fost făcut public de către părinți, însă fanii familiei monarhice britanice au început deja să încingă pariurile.

Este cunoscut faptul că familia monarhică britanică optează pentru nume clasice pentru noii mebri ai familiei. Se speculează că numele bebelușului ar putea fi Charles, prenumele prinţului de Wales, bunicul bebeluşului, sau Philip, prenumele ducelui de Edinburgh, străbunicul nou-născutului. Oamenii au mai pariat de asemenea pe numele de Arthur, James, Albert sau Edward.

La casele de pariuri din Statele Unite s-a pariat pe numele Liam, Noah, William. Se pare că printre cele mai preferate nume pe care s-a pariat în Marea Britanie sunt Oliver, Harry şi George.