“Cristina Ţopescu a ales să se implice în viaţa politică şi să se dedice în totalitate proiectelor sociale pe care le-a susţinut până acum şi în calitate de jurnalist. Conducerea Prima TV respectă opţiunea Cristinei Ţopescu şi îi mulţumeşte pentru profesionalismul şi implicarea de care a dat dovadă în cei 12 ani de colaborare”, se spune în comunicatul Prima TV, citat de mediafax.ro.

La rândul său, Cristina Ţopescu mulţumeşte echipei de la Prima TV. "Ca om politic, nu voi face decât să continuu să susţin şi să lupt pentru cauze în care cred cu toată tăria şi în care m-am implicat până acum ca jurnalist", spune, în comunicat, Cristina Ţopescu.

La Prima TV, Cristina Ţopescu prezenta "Focus", principala emisiunie de ştiri a televiziunii, difuzată de luni până joi, de la ora 18:00. De asemenea, Cristina Ţopescu prezenta "Verde-n faţă", un talk-show despre problemele societăţii, difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00.

Reprezentanţii Prima TV au declarat că ediţia de luni seară a emisiunii "Focus" va fi prezentată de Magda Vasiliu, care este, la rândul său, vedetă a Prima TV.

Jurnalista Cristina Ţopescu s-a înscris în PSD, anunţul fiind făcut, vineri, la Congresul partidului, de către preşedintele Organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb.

Din 2007, Prima TV face parte din grupul pan-european ProSiebenSat.1, care operează în România şi televiziunea Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM şi onefm.ro şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

Sursa: mediafax.ro