Lidia Buble  a oferit primul interviu după ce s-a despărțit de Răzvan Simion. Ruptura dintre cei doi a fost confirmată de Răzvan  care pe contul său de socializare a anunțat că este din nou singur.

Acum, a venit rândul cântăreței să iasă în față cu declarații. Chiar dacă mulți s-au așteptat ca Lidia Buble să dea detalii legate de relația sa, în interviul oferit avantaje.ro , cântăreața a vorbit despre orice mai puțin despre trecutul său cu Răzvan. Cu toate acestea, Lidia a spus clar și răspicat că nu regretă nimic și că este împăcată cu toate alegerile pe care le-a făcut până acum.

Întrebată dacă ar schimba ceva din trecut, ea a răspuns franc:

„Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete.”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.

În același interviu, Lidia Buble a subliniat că fiecare are propriul destin și îl construiește așa cum cred că este cel mai bine.

„Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană.”, a mai spus ea.