Povestea de dragoste din Răzvan Simion şi Lidia Buble a luat sfârşit, iar motivele adevărate care au dus la această despărţire le cunosc deocamdată doar cei doi. Se pare însă că un element a contribuit în mod sigur la acest final: atitudinea părinţilor Lidiei faţă de Răzvan.

Tatăl Lidiei Buble este pastor la o biserică penticostală din Deva, iar bărbatul nu le-a dat niciodată binecuvântarea celor doi îndrăgostiţi. În plus, părinţii artistei nu l-au cunoscut niciodată personal pe Răzvan.

“Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim.

Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci o dată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, povestea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

Ce spune fosta soţie despre Răzvan?

Mai mult, Răzvan Simion a fost blamat de mulţi pentru că şi-a părăsit familia pentru o femeie mai tânără. Diana Simion, femeia cu care Răzvan era căsătorit când a început povestea de dragoste cu Lidia Buble, scria următoarele despre fostul partener de viaţă, într-o postare pe Facebook:

“El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor.”

Critici din partea fanilor la adresa Lidiei Buble

Şi fanii au criticat-o deseori pe Lidia în mediul online. Artistei i s-a reproșat că „i-a spart casa lui Răzvan”, „că trăiește în concubinaj”, că „a lăsat doi copii fără tată”, în ciuda faptului că Răzvan Simion a rămas foarte apropiat de cei doi copii ai săi, scrie cancan.ro.

Jignirile au ajuns şi până la părinţii Lidiei Buble, a mai povestit aceasta într-un interviu. “De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine (…) Încercau să-i provoace şi de multe ori le vorbeau şi foarte urât despre mine ca om”, a declarat cântăreaţa.

“Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate.

De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine. Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine. Încercau să-i provoace şi de multe ori le vorbeau şi foarte urât despre mine ca om. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombordat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumeavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine încât ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui”, a mărturisit Lidia Buble.