Cel mai cunoscut text al dramaturgului rus va fi pus în scenă cu o distribuție numeroasă pentru scena independentă: 11 actori vor juca în acest spectacol despre speranța că în altă parte poate fi mai bine. Distribuția: Mirela Ștefania Jienescu, Grațiela Popa, Ela Prodan, Cristina Munteanu, Beatrice Rubică, Mădălina Borş, Andrei Bibire, Ionuț Gurgu, Iulian Babulea, Dorin Enache, Bogdan Stroe.

Odată scăpați de sub dominația regimului totalitar, oamenii privesc plini de iluzie și speranță către promisiunea unei vieți mai bune: toate femeile talentate, înzestrate cu aptitudini artistice (dans & interpretare vocală) sunt chemate la un casting susținut de o cunoscută firmă japoneză. Așa că orbite de mirajul îmbogățirii și al faimei ”din afară”, șase femei total diferite și des+tul de nepotrivite ajung să participe la o audiție pentru o carieră în showbiz și cad în plasa degradării. Convinse că aceasta este șansa vieții lor, fetele nu se gândesc prea mult la ce lasă în urmă și dau tot ce au mai bun pentru a câștiga audiția. Însă cum viața nu e niciodată așa cum te aștepți, atunci când se apropie momentul finalei, intră în scenă și bagajul emoțional, bărbații lor și toate dramele de cuplu, îmbinând perfect comicul cu tragicul pentru a naște o situație de-a dreptul ilară.

Teatrul În Culise se află acum în incinta Artist Cafe, pe strada Lipscani nr. 30. Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro sau mystage.ro, dar și din clădirea Diverta de pe Lipscani nr. 30. Mai multe detalii despre programul spectacolelor pe www.inculise.ro.

Teatrul În Culise

Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-și doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevarat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.