Politicienii care au ieșit victorioși din alegerile europarlamentare s-au întâlnit zilele acestea la Bruxelles, în Parlamentul European.

Inevitabil, liderul PRO România Victor Ponta s-a întâlnit cu fostul președinte al României, Traian Băsescu. Victor Ponta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Traian Băsescu la Parlamentul European. Antena 3 a relatat recent faptul că Victor Ponta s-a întâlnit cu liderul USR, Dan Barna, într-un restaurant din Bruxelles.

„ProRomania în Parlamentul European #Europa = dialog obligatoriu”, a scris Victor Ponta lângă poza publicată de Ponta.

Pe pagina de Facebook Victor Ponta a scris o postare în care a vorbit despre vizita sa la Bruxelles.

„1. Azi am participat la Bruxelles la discutiile oficiale cu reprezentantii Grupului Social Democrat si cu cei ai Noului Grup ProEuropa format din Liberali, Democrati si “En Marche”

2. Am multumit ambelor Grupuri pentru invitatia de a activa in cadrul acestor doua familii politice europene importante . Urmeaza sa decidem in cel mai scurt timp ce este mai bine pentru Romania si pentru ProRomania

3. Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna / fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog – nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii!

Ps – daca vreti poze “picante” va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti Securistilor?😂”