"Sezonalitatea business-ului, incertitudinile economice locale, puterea de cumpărare scăzută şi lipsa de investiţii în proiecte mari de renovare ne fac să fim din ce în ce mai reţinuţi, motiv pentru care cred că, într-un scenariu optimist, piaţa va stagna la nivelul lui 2011", a declarat Marius Văcăroiu, directorul executiv al Grupului Policolor – Orgachim.
Policolor estimează o creştere similară cu cea a grupului, bazându-se pe diversificarea portofoliului de produse, deschiderea de noi magazine şi pe continuarea strategiei de eficientizare la nivel de costuri.

Planurile companiei pentru anul în curs se bazează pe investiţii în departamentul de cercetare şi dezvoltare, în training-uri pentru angajaţi, în echipamente de producţie şi soluţii noi, dar şi în extinderea numărului de magazine în cele mai mari oraşe ale ţării. Policolor este deja prezent în şapte locaţii din Bucureşti, Iaşi, Constanţa şi Timişoara.

Policolor – Orgachim are un nou director executiv de la începutul anului 2012 – Marius Văcăroiu – cu o experienţă în companie de peste 16 ani. Anterior, acesta a ocupat poziţia de director IT, grup controller şi director al Policolor România, iar din ianuarie a preluat conducerea întregului grup.

Grupul, cel mai mare producător de lacuri şi vopsele din sud-estul Europei, are în prezent aproximativ 200 de angajaţi în România şi 800 în total.